Kunst forsendelse til hele verden

Pakogsend

Pak & Send – Frederiksberg

_____________________________________

Jørgen Kold

Få et tilbud

Du finder os her…

Har du brug for at sende kunstgenstande til Danmark eller udlandet? Hos Pak & Send har vi gennem mange år ydet denne service til gallerier og turister og privatpersoner. Vi anvender sikre forsendelser af alt fra antikviteter, glas og porcelæn til malerier og andre kunstværker med og uden ramme til hele verden. Hurtigt, let og sikkert!

Kom forbi eller lad os hente hos dig

Pick Up Service: Vi tilbyder at hente dine kunstgenstande på privatadresser, gallerier m.m. Du kan også bare kigge forbi og besøge vores servicebutik på Gl. Kongevej 163.

Emballage og Pakkeservice

Vi tilbyder professionel pakkeservice. Vi håndterer dine værker med omhu og sørger for at din forsendelse er sikret til transport. Vi har mange års erfaring med pakning af kunstgenstande og bruger kun de bedste pakkematerialer. Vi pakker skrøbelige genstande med en speciel “dobbelt sikring” hvor genstanden ligger pakket og sikret inden i en større kasse der fyldes helt op med skumfyld.

Special tilpasset trækasse

Mange kunder foretrækker at sende malerier og andre værker i special tilpassede trækasser. Vi tilbyder at bygge en kasse der passer nøjagtig til din forsendelse. Kontakt os og få et tilbud.

Transport og fortoldning 

Via vores samarbejdspartnere tilbyder vi sikker transport via fly, skibe og selvfølgelig landtransport til hele verden. Vores medarbejdere er opdaterede på gældende regler og lovgivning i de forskellige lande. Vi sørger for at hjælpe med alt relevant dokumentation i forhold til fortoldning mv. så du opnår en så let og hurtig behandling som muligt.

Tracking 

Vores partnere leverer Tracking af høj kvalitet, så du altid ved præcis hvor langt din forsendelse er nået. Du får Tracking informationen tilsendt fra os via mail og kan på den måde løbende følge din forsendelse online.

Få et tilbud

Du kan også klikke her og få et tilbud eller kigge forbi i vores servicebutik på Gl. Kongevej 163, 1850 Frederiksberg. Hvis du har nogle spørgsmål er du også altid velkommen til at skrive til os på info@pakogsend.dk eller ringe på +45 33257725.

Send pakke til USA

Pak & Send

Internationalt posthus

Gl. Kongevej 163
1850 Frederiksberg C.

Metro  Frederiksberg St.

S-tog    Vesterport St.

Bus      9A Henrik Steffens Vej

Åbningstider

Mandag-Fredag       8:00  –   17:30
Lørdag                      10:00 –  15:00
Søndag                     10:00 –  15:00

Kontakt os

Telefon hverdage    (+45) 33 25 77 25
uden for åbningstider  (+45) 40 91 96 83
info@pakogsend.dk

Franchise – Læs mere

Har du interesse for at blive franchistager og
købe rettighederne til at drive en
Pak & Send forretning, så kontakt
Direktør Christian Jensen

Telefon      (+45) 40 91 96 83
Email          cj@pakogsend.dk