Frederiksberg Erhverv

Pakkeboxen - Vi giver dig et tilbud

Frederiksberg Erhverv er en organisation dedikeret til at støtte og fremme det lokale erhvervsliv på Frederiksberg. De fokuserer på at skabe et dynamisk og alsidigt erhvervsmiljø gennem forskellige initiativer og ressourcer for lokale iværksættere og virksomheder.

Vigtige Initiativer og Tilbud

  1. Frederiksberg Virksomhedsguide: Denne platform forbinder kunder med virksomheder på Frederiksberg og tilbyder en fælles markedsføringsplatform, der supplerer individuelle markedsføringsindsatser. De kører kampagner på Google Ads, Facebook og Instagram for at øge synligheden for lokale virksomheder​ (Frberhverv) (Frederiksberg Virksomhedsguide) (Frederiksberg Virksomhedsguide).
  2. Erhvervsnetværk: Frederiksberg Erhverv tilbyder stærke netværksmuligheder for lokale virksomhedsejere. De afholder regelmæssige møder med inspirerende oplæg og faciliterer 1:1 møder og mindre gruppediskussioner kaldet Værdigrupper, der fokuserer på forskellige forretningsudfordringer som kundesegmentering, optimering af digital markedsføring og ressourceanskaffelse​ (Frberhverv).
  3. Lokale Events og Kampagner: Organisationen er involveret i adskillige lokale events for at øge byens livlighed og støtte den lokale detailhandel. De driver også en turistwebsite, “Visit Frederiksberg,” som giver information om shopping og andre lokale attraktioner​ (Frberhverv).
  4. Advokering og Udvikling: Frederiksberg Erhverv engagerer sig aktivt i lokale udviklingsdiskussioner og arbejder for bedre erhvervsvilkår, som forbedrede parkeringsfaciliteter og bedre kommunal erhvervsservice. De har også udtrykt bekymring over lokale budgetallokationer, der påvirker erhvervsmiljøet​ (Frberhverv) (Frederiksberg Nyt).
  5. Medlemsfordele: Medlemmer modtager løbende opdateringer om organisationens aktiviteter og lokale erhvervsnyheder, netværksmuligheder med kollegaer, og mulighed for at deltage i cafémøder med lokale politikere og andre interessenter​ (Frberhverv).

Sådan Bliver Du Involveret

Virksomheder kan blive medlem af Frederiksberg Erhverv ved at tilmelde sig medlemskabsplaner, der inkluderer muligheder for annonceplaceringer på Virksomhedsguiden. Medlemspriser varierer, og forskellige niveauer tilbyder forskellige fordele og synlighedsmuligheder​ (Frederiksberg Virksomhedsguide).

For mere detaljeret information eller for at blive medlem, kan du besøge deres officielle hjemmeside på frberhverv.dk eller kontakte dem direkte via e-mail på info@frberhverv.dk.

Pak & Send

Internationalt posthus

Gl. Kongevej 163
1850 Frederiksberg C.

Metro  Frederiksberg St.

S-tog    Vesterport St.

Bus      9A Henrik Steffens Vej

Åbningstider

Mandag-Fredag       8:00  –   17:30
Lørdag                      10:00 –  15:00
Søndag                     10:00 –  15:00

Kontakt os

Telefon hverdage    (+45) 33 25 77 25
uden for åbningstider  (+45) 40 91 96 83
info@pakogsend.dk

Franchise – Læs mere

Har du interesse for at blive franchistager og
købe rettighederne til at drive en
Pak & Send forretning, så kontakt
Direktør Christian Jensen

Telefon      (+45) 40 91 96 83
Email          cj@pakogsend.dk